Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Priprava i karakterizacija nanolipidnih formulacija proteina Ambrosia Elatior

Karmen Radošević (2017)
Sveučilište u Rijeci
Odjel za biotehnologiju
Citirajte ovaj rad

Radošević, K. (2017). Priprava i karakterizacija nanolipidnih formulacija proteina Ambrosia Elatior (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:790886

Radošević, Karmen. "Priprava i karakterizacija nanolipidnih formulacija proteina Ambrosia Elatior." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:790886

Radošević, Karmen. "Priprava i karakterizacija nanolipidnih formulacija proteina Ambrosia Elatior." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:790886

Radošević, K. (2017). 'Priprava i karakterizacija nanolipidnih formulacija proteina Ambrosia Elatior', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, citirano: 23.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:790886

Radošević K. Priprava i karakterizacija nanolipidnih formulacija proteina Ambrosia Elatior [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci; 2017 [pristupljeno 23.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:790886

K. Radošević, "Priprava i karakterizacija nanolipidnih formulacija proteina Ambrosia Elatior", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Rijeka, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:790886