master's thesis
Preparation and characterization of nanolipid formulations of Ambrosia Elatior proteins

Karmen Radošević (2017)
University of Rijeka
Department of Biotechnology
Cite this document...

Radošević, K. (2017). Priprava i karakterizacija nanolipidnih formulacija proteina Ambrosia Elatior (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:790886

Radošević, Karmen. "Priprava i karakterizacija nanolipidnih formulacija proteina Ambrosia Elatior." Master's thesis, University of Rijeka, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:790886

Radošević, Karmen. "Priprava i karakterizacija nanolipidnih formulacija proteina Ambrosia Elatior." Master's thesis, University of Rijeka, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:790886

Radošević, K. (2017). 'Priprava i karakterizacija nanolipidnih formulacija proteina Ambrosia Elatior', Master's thesis, University of Rijeka, accessed 19 June 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:790886

Radošević K. Priprava i karakterizacija nanolipidnih formulacija proteina Ambrosia Elatior [Master's thesis]. Rijeka: University of Rijeka; 2017 [cited 2019 June 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:790886

K. Radošević, "Priprava i karakterizacija nanolipidnih formulacija proteina Ambrosia Elatior", Master's thesis, University of Rijeka, Rijeka, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:790886