prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj polisaharida iz gljiva na probiotičke bakterije roda Lactobacillus
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj polisaharida iz gljiva na probiotičke bakterije roda Lactobacillus

Petrović, Filip (2018)
Sveučilište u Rijeci
Odjel za biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Petrović, F. (2018). Utjecaj polisaharida iz gljiva na probiotičke bakterije roda Lactobacillus (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:776996

Petrović, Filip. "Utjecaj polisaharida iz gljiva na probiotičke bakterije roda Lactobacillus." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:776996

Petrović, Filip. "Utjecaj polisaharida iz gljiva na probiotičke bakterije roda Lactobacillus." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:776996

Petrović, F. (2018). 'Utjecaj polisaharida iz gljiva na probiotičke bakterije roda Lactobacillus', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, citirano: 04.08.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:776996

Petrović F. Utjecaj polisaharida iz gljiva na probiotičke bakterije roda Lactobacillus [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci; 2018 [pristupljeno 04.08.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:776996

F. Petrović, "Utjecaj polisaharida iz gljiva na probiotičke bakterije roda Lactobacillus", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Rijeka, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:776996

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.