master's thesis
The effects of fungal polysaccharides on probiotic bacteria from the genus Lactobacillus

Filip Petrović (2018)
University of Rijeka
Department of Biotechnology
Cite this document...

Petrović, F. (2018). Utjecaj polisaharida iz gljiva na probiotičke bakterije roda Lactobacillus (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:776996

Petrović, Filip. "Utjecaj polisaharida iz gljiva na probiotičke bakterije roda Lactobacillus." Master's thesis, University of Rijeka, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:776996

Petrović, Filip. "Utjecaj polisaharida iz gljiva na probiotičke bakterije roda Lactobacillus." Master's thesis, University of Rijeka, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:776996

Petrović, F. (2018). 'Utjecaj polisaharida iz gljiva na probiotičke bakterije roda Lactobacillus', Master's thesis, University of Rijeka, accessed 24 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:776996

Petrović F. Utjecaj polisaharida iz gljiva na probiotičke bakterije roda Lactobacillus [Master's thesis]. Rijeka: University of Rijeka; 2018 [cited 2019 August 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:776996

F. Petrović, "Utjecaj polisaharida iz gljiva na probiotičke bakterije roda Lactobacillus", Master's thesis, University of Rijeka, Rijeka, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:776996