Sveučilište u Rijeci Fakultet biotehnologije i razvoja lijekova
Citirajte ovaj rad
Sundać, L. (2023). Utjecaj ekstrakata nefermentiranog i fermentiranog japanskog dvornika (Fallopia japonica) na stupanj oksidacije u kvascu Saccharomyces cerevisiae (Diplomski rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:235950
Sundać, Laura. "Utjecaj ekstrakata nefermentiranog i fermentiranog japanskog dvornika (Fallopia japonica) na stupanj oksidacije u kvascu Saccharomyces cerevisiae." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:235950
Sundać, Laura. "Utjecaj ekstrakata nefermentiranog i fermentiranog japanskog dvornika (Fallopia japonica) na stupanj oksidacije u kvascu Saccharomyces cerevisiae." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:235950
Sundać, L. (2023). 'Utjecaj ekstrakata nefermentiranog i fermentiranog japanskog dvornika (Fallopia japonica) na stupanj oksidacije u kvascu Saccharomyces cerevisiae', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, citirano: 28.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:235950
Sundać L. Utjecaj ekstrakata nefermentiranog i fermentiranog japanskog dvornika (Fallopia japonica) na stupanj oksidacije u kvascu Saccharomyces cerevisiae [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci; 2023 [pristupljeno 28.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:235950
L. Sundać, "Utjecaj ekstrakata nefermentiranog i fermentiranog japanskog dvornika (Fallopia japonica) na stupanj oksidacije u kvascu Saccharomyces cerevisiae", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Rijeka, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:235950