završni rad
A critical review of purported health benefits of kombucha consumption

Ladavac, Inge
Sveučilište u Rijeci
Fakultet biotehnologije i razvoja lijekova

Citirajte ovaj rad

Ladavac, I. (2023). A critical review of purported health benefits of kombucha consumption (Završni rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:003892

Ladavac, Inge. "A critical review of purported health benefits of kombucha consumption." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:003892

Ladavac, Inge. "A critical review of purported health benefits of kombucha consumption." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:003892

Ladavac, I. (2023). 'A critical review of purported health benefits of kombucha consumption', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:003892

Ladavac I. A critical review of purported health benefits of kombucha consumption [Završni rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci; 2023 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:003892

I. Ladavac, "A critical review of purported health benefits of kombucha consumption", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Rijeka, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:003892

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.