Sveučilište u Rijeci Fakultet biotehnologije i razvoja lijekova
Citirajte ovaj rad
Ladavac, I. (2023). A critical review of purported health benefits of kombucha consumption (Završni rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:003892
Ladavac, Inge. "A critical review of purported health benefits of kombucha consumption." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:003892
Ladavac, Inge. "A critical review of purported health benefits of kombucha consumption." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:003892
Ladavac, I. (2023). 'A critical review of purported health benefits of kombucha consumption', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, citirano: 15.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:003892
Ladavac I. A critical review of purported health benefits of kombucha consumption [Završni rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci; 2023 [pristupljeno 15.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:003892
I. Ladavac, "A critical review of purported health benefits of kombucha consumption", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Rijeka, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:003892