Rad nije dostupan
diplomski rad
Evaluacija maldi-tof tehnologije u otkrivanju krivotvorenja maslinovog ulja

Ana-Marija Jergović (2016)
Sveučilište u Rijeci
Odjel za biotehnologiju
Citirajte ovaj rad...

Jergović, A. M. (2016). Evaluacija maldi-tof tehnologije u otkrivanju krivotvorenja maslinovog ulja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:091703

Jergović, Ana Marija. "Evaluacija maldi-tof tehnologije u otkrivanju krivotvorenja maslinovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:091703

Jergović, Ana Marija. "Evaluacija maldi-tof tehnologije u otkrivanju krivotvorenja maslinovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:091703

Jergović, A. M. (2016). 'Evaluacija maldi-tof tehnologije u otkrivanju krivotvorenja maslinovog ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, citirano: 19.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:091703

Jergović AM. Evaluacija maldi-tof tehnologije u otkrivanju krivotvorenja maslinovog ulja [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci; 2016 [pristupljeno 19.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:091703

A. M. Jergović, "Evaluacija maldi-tof tehnologije u otkrivanju krivotvorenja maslinovog ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Rijeka, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:091703