Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
The Effect of Polysaccharides of Probiotic Bacteria

Katarina Budić (2019)
Sveučilište u Rijeci
Odjel za biotehnologiju
Citirajte ovaj rad

Budić, K. (2019). The Effect of Polysaccharides of Probiotic Bacteria (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:330390

Budić, Katarina. "The Effect of Polysaccharides of Probiotic Bacteria." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:330390

Budić, Katarina. "The Effect of Polysaccharides of Probiotic Bacteria." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:330390

Budić, K. (2019). 'The Effect of Polysaccharides of Probiotic Bacteria', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, citirano: 21.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:330390

Budić K. The Effect of Polysaccharides of Probiotic Bacteria [Završni rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci; 2019 [pristupljeno 21.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:330390

K. Budić, "The Effect of Polysaccharides of Probiotic Bacteria", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Rijeka, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:330390