Sveučilište u Rijeci Fakultet biotehnologije i razvoja lijekova
Citirajte ovaj rad
Karakašić, M. (2018). Određivanje sadržaja sibutramina tehnikom tekućinske kromatografije u dodacima prehrani (Diplomski rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:338270
Karakašić, Monika. "Određivanje sadržaja sibutramina tehnikom tekućinske kromatografije u dodacima prehrani." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:338270
Karakašić, Monika. "Određivanje sadržaja sibutramina tehnikom tekućinske kromatografije u dodacima prehrani." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:338270
Karakašić, M. (2018). 'Određivanje sadržaja sibutramina tehnikom tekućinske kromatografije u dodacima prehrani', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, citirano: 30.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:338270
Karakašić M. Određivanje sadržaja sibutramina tehnikom tekućinske kromatografije u dodacima prehrani [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci; 2018 [pristupljeno 30.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:338270
M. Karakašić, "Određivanje sadržaja sibutramina tehnikom tekućinske kromatografije u dodacima prehrani", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Rijeka, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:338270