prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ekstrakta polisaharida iz gljiva na probiotička svojstva bakterija roda Lactobacillus i kompeticija s patogenim sojem S. Typhimurium
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj ekstrakta polisaharida iz gljiva na probiotička svojstva bakterija roda Lactobacillus i kompeticija s patogenim sojem S. Typhimurium

Bukša, Andrea
Sveučilište u Rijeci
Fakultet biotehnologije i razvoja lijekova

Citirajte ovaj rad

Bukša, A. (2019). Utjecaj ekstrakta polisaharida iz gljiva na probiotička svojstva bakterija roda Lactobacillus i kompeticija s patogenim sojem S. Typhimurium (Diplomski rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:567363

Bukša, Andrea. "Utjecaj ekstrakta polisaharida iz gljiva na probiotička svojstva bakterija roda Lactobacillus i kompeticija s patogenim sojem S. Typhimurium." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:567363

Bukša, Andrea. "Utjecaj ekstrakta polisaharida iz gljiva na probiotička svojstva bakterija roda Lactobacillus i kompeticija s patogenim sojem S. Typhimurium." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:567363

Bukša, A. (2019). 'Utjecaj ekstrakta polisaharida iz gljiva na probiotička svojstva bakterija roda Lactobacillus i kompeticija s patogenim sojem S. Typhimurium', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, citirano: 26.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:567363

Bukša A. Utjecaj ekstrakta polisaharida iz gljiva na probiotička svojstva bakterija roda Lactobacillus i kompeticija s patogenim sojem S. Typhimurium [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci; 2019 [pristupljeno 26.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:567363

A. Bukša, "Utjecaj ekstrakta polisaharida iz gljiva na probiotička svojstva bakterija roda Lactobacillus i kompeticija s patogenim sojem S. Typhimurium", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Rijeka, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:567363

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.