University of Rijeka Faculty of Biotechnology and Drug Development
Cite this document
Sundać, L. (2023). Utjecaj ekstrakata nefermentiranog i fermentiranog japanskog dvornika (Fallopia japonica) na stupanj oksidacije u kvascu Saccharomyces cerevisiae (Master's thesis). Rijeka: University of Rijeka. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:235950
Sundać, Laura. "Utjecaj ekstrakata nefermentiranog i fermentiranog japanskog dvornika (Fallopia japonica) na stupanj oksidacije u kvascu Saccharomyces cerevisiae." Master's thesis, University of Rijeka, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:235950
Sundać, Laura. "Utjecaj ekstrakata nefermentiranog i fermentiranog japanskog dvornika (Fallopia japonica) na stupanj oksidacije u kvascu Saccharomyces cerevisiae." Master's thesis, University of Rijeka, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:235950
Sundać, L. (2023). 'Utjecaj ekstrakata nefermentiranog i fermentiranog japanskog dvornika (Fallopia japonica) na stupanj oksidacije u kvascu Saccharomyces cerevisiae', Master's thesis, University of Rijeka, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:235950
Sundać L. Utjecaj ekstrakata nefermentiranog i fermentiranog japanskog dvornika (Fallopia japonica) na stupanj oksidacije u kvascu Saccharomyces cerevisiae [Master's thesis]. Rijeka: University of Rijeka; 2023 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:235950
L. Sundać, "Utjecaj ekstrakata nefermentiranog i fermentiranog japanskog dvornika (Fallopia japonica) na stupanj oksidacije u kvascu Saccharomyces cerevisiae", Master's thesis, University of Rijeka, Rijeka, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:235950