prikaz prve stranice dokumenta Kvaliteta mljevenog mesa s hrvatskog tržišta
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Kvaliteta mljevenog mesa s hrvatskog tržišta

Ljutić, Daniel
University of Rijeka
Faculty of Biotechnology and Drug Development

Cite this document

Ljutić, D. (2019). Kvaliteta mljevenog mesa s hrvatskog tržišta (Master's thesis). Rijeka: University of Rijeka. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:797396

Ljutić, Daniel. "Kvaliteta mljevenog mesa s hrvatskog tržišta." Master's thesis, University of Rijeka, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:797396

Ljutić, Daniel. "Kvaliteta mljevenog mesa s hrvatskog tržišta." Master's thesis, University of Rijeka, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:797396

Ljutić, D. (2019). 'Kvaliteta mljevenog mesa s hrvatskog tržišta', Master's thesis, University of Rijeka, accessed 17 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:797396

Ljutić D. Kvaliteta mljevenog mesa s hrvatskog tržišta [Master's thesis]. Rijeka: University of Rijeka; 2019 [cited 2024 November 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:797396

D. Ljutić, "Kvaliteta mljevenog mesa s hrvatskog tržišta", Master's thesis, University of Rijeka, Rijeka, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:797396

Please login to the repository to save this object to your list.