prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ekstrakta polisaharida iz gljiva na probiotička svojstva bakterija roda Lactobacillus i kompeticija s patogenim sojem S. Typhimurium
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj ekstrakta polisaharida iz gljiva na probiotička svojstva bakterija roda Lactobacillus i kompeticija s patogenim sojem S. Typhimurium

Bukša, Andrea
University of Rijeka
Faculty of Biotechnology and Drug Development

Cite this document

Bukša, A. (2019). Utjecaj ekstrakta polisaharida iz gljiva na probiotička svojstva bakterija roda Lactobacillus i kompeticija s patogenim sojem S. Typhimurium (Master's thesis). Rijeka: University of Rijeka. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:567363

Bukša, Andrea. "Utjecaj ekstrakta polisaharida iz gljiva na probiotička svojstva bakterija roda Lactobacillus i kompeticija s patogenim sojem S. Typhimurium." Master's thesis, University of Rijeka, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:567363

Bukša, Andrea. "Utjecaj ekstrakta polisaharida iz gljiva na probiotička svojstva bakterija roda Lactobacillus i kompeticija s patogenim sojem S. Typhimurium." Master's thesis, University of Rijeka, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:567363

Bukša, A. (2019). 'Utjecaj ekstrakta polisaharida iz gljiva na probiotička svojstva bakterija roda Lactobacillus i kompeticija s patogenim sojem S. Typhimurium', Master's thesis, University of Rijeka, accessed 25 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:567363

Bukša A. Utjecaj ekstrakta polisaharida iz gljiva na probiotička svojstva bakterija roda Lactobacillus i kompeticija s patogenim sojem S. Typhimurium [Master's thesis]. Rijeka: University of Rijeka; 2019 [cited 2024 April 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:567363

A. Bukša, "Utjecaj ekstrakta polisaharida iz gljiva na probiotička svojstva bakterija roda Lactobacillus i kompeticija s patogenim sojem S. Typhimurium", Master's thesis, University of Rijeka, Rijeka, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:567363

Please login to the repository to save this object to your list.