No public access
master's thesis
Characterization of bioactive compounds from grape juice and pomace by using mass spectrometry methods and examination of juice enrichment potential

Andrea Kurelac (2019)
University of Rijeka
Department of Biotechnology
Cite this document

Kurelac, A. (2019). Karakterizacija bioaktivnih spojeva iz soka i komine grožđa metodama masene spektrometrije te ispitivanje potencijala obogaćivanja soka polifenolima (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:342254

Kurelac, Andrea. "Karakterizacija bioaktivnih spojeva iz soka i komine grožđa metodama masene spektrometrije te ispitivanje potencijala obogaćivanja soka polifenolima." Master's thesis, University of Rijeka, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:342254

Kurelac, Andrea. "Karakterizacija bioaktivnih spojeva iz soka i komine grožđa metodama masene spektrometrije te ispitivanje potencijala obogaćivanja soka polifenolima." Master's thesis, University of Rijeka, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:342254

Kurelac, A. (2019). 'Karakterizacija bioaktivnih spojeva iz soka i komine grožđa metodama masene spektrometrije te ispitivanje potencijala obogaćivanja soka polifenolima', Master's thesis, University of Rijeka, accessed 14 October 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:342254

Kurelac A. Karakterizacija bioaktivnih spojeva iz soka i komine grožđa metodama masene spektrometrije te ispitivanje potencijala obogaćivanja soka polifenolima [Master's thesis]. Rijeka: University of Rijeka; 2019 [cited 2019 October 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:342254

A. Kurelac, "Karakterizacija bioaktivnih spojeva iz soka i komine grožđa metodama masene spektrometrije te ispitivanje potencijala obogaćivanja soka polifenolima", Master's thesis, University of Rijeka, Rijeka, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:342254